Volg ons op:|follow us at:

WIJ GAAN ER EVEN MEE STOPPEN

Toen wij op 8 mei 2019 onze deuren openden waren we klaar voor een gigantisch avontuur op de Kaatstraat. En een gigantisch avontuur was het zeker!

Na iedere persconferentie stonden we weer klaar met nieuwe plannen. Van co-working plek tot sportlessen in clubs en van gumbo soep in de Albert Heijn tot sportlessen in ons eigen restaurant. We hebben gelachen en genoten en ook gehuild. En nu gaat onze locatie op de Kaatstraat stoppen. De sportlessen lopen door tot 24 april. Heb je je credits nog niet op kunnen maken? Dan neemt de volgende locatie, Equal, je credits over.

Maar niet getreurd! We zijn hard bezig met de mogelijkheden in kaart te brengen om een doorstart te maken op een nieuwe FIG locatie met je favoriete trainers, gave lessen en misschien zelfs een nog mooiere ruimte! We zijn hierover druk in gesprek dus hopen hier snel meer duidelijkheid over te kunnen geven. Blijf vooral aangemeld op onze nieuwsbrief zodat je hier alle info over ontvangt.

En voor nu zijn we een fantastisch avontuur en herinneringen rijker. Samen met jullie.
Dankjewel voor jullie heerlijke energie in de sportlessen, alle koffietjes die jullie hebben gedronken en en de vele vaste gezichten die we vaak meerdere keren per week mochten ontvangen.

Sportlessen gaan door tot 24 april

Dankjewel voor alles!
Daan, Elza, Gonneke, Daan, Lili, Eva, Zoï, Sebastian, Wendel & Michiel

ONS MeNU

350 ms